Nieuws

Website statistieken
21/05/2011 | Lees meer

Webhosting nu ook mogelijk
15/12/2010 | Lees meer

Portfolio toegevoegd!
14/07/2010 | Lees meer

Contact

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte:

telefoon: 085 - 27 33 192

email: info[at]blomit.nl

Maatwerk website Zwolle

U wilt een website met een unieke uitstraling? U heeft specifieke eisen aan de functionaliteiten? U wilt een koppeling met een andere website of applicatie? Het realiseren van dergelijke maatwerk websites kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij gebruiken nooit standaard designs of templates. Uw website is altijd uniek doordat wij al onze websites speciaal voor u ontwerpen. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw wensen, eisen en uiteraard uw huisstijl. Uw website past hierdoor altijd perfect bij uw bedrijf en u zult hier nooit een tweede van tegenkomen.

 

Onze programmeurs kunnen (bijna) al uw wensen zelf realiseren. Bijzonder en uniek maatwerk zijn bijvoorbeeld offertesystemen, kostenberekeningen of boekings-/reserveringssystemen. U vraagt het, wij maken het.

 

Koppelingen met andere systemen kunnen u veel tijd en moeite schelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webshop met een koppeling met uw administratiesysteem, of een nieuwsbriefmodule met een koppeling met uw CRM-systeem. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Vraag het ons en wij kunnen u hierover adviseren.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.