Nieuws

Website statistieken
21/05/2011 | Lees meer

Webhosting nu ook mogelijk
15/12/2010 | Lees meer

Portfolio toegevoegd!
14/07/2010 | Lees meer

Contact

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte:

telefoon: 085 - 27 33 192

email: info[at]blomit.nl

Over ons

Blom Internetdiensten is in 2008 opgericht door Gert Blom (1979). Als Senior PHP programmeur draait hij al even mee. Blom Internetdiensten is een landelijke IT dienstverlener gevestigd in Zwolle.

De organisatie is actief sinds 2008 met als kerntaak het realiseren en ontwikkelen van verschillende soorten webapplicaties en andere maatwerk software oplossingen. De klanten van Blom Internetdiensten betreffen voornamelijk organisaties in het MKB segment. Door in verschillende branches actief te zijn breidt Blom Internetdiensten zijn kennis verder uit en blijft daarmee op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie. De organisatie staat voor ambitie en uitdaging en gaat net een stapje verder.

 

Hoogwaardige producten

Blom Internetdiensten wil zich onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren met bijbehorende service. Wij zijn geen bedrijf dat alleen websites of webshops implementeert in standaard CMS systemen. Wij maken ook onze eigen plugins/extensies en volledige maatwerk-applicaties.