Nieuws

Website statistieken
21/05/2011 | Lees meer

Webhosting nu ook mogelijk
15/12/2010 | Lees meer

Portfolio toegevoegd!
14/07/2010 | Lees meer

Contact

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte:

telefoon: 085 - 27 33 192

email: info[at]blomit.nl

Website ontwikkeling

Een professioneel bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website, het is vaak het eerste dat potentiële klanten zien van een bedrijf. Om een goede eerste indruk te maken is het daarom van belang dat uw website de juiste uitstraling heeft en dat bezoekers kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek wordt altijd samen met u de meest geschikte werkwijze bepaald. Verder worden uw eisen aan de functionaliteiten en webdesign geïnventariseerd. Daarna wordt er op basis van deze gegevens eventueel een functioneel- en technisch ontwerp ontwikkeld. Aan de hand van deze gegevens krijgt u krijgt van te voren een offerte, specifiek uitgesplitst in de werkzaamheden zoals afgesproken.

 

Tijdens het proces kunt u de voortgang volgen op een testwebsite. U krijgt dan van ons een URL (website adres) waar u de resultaten van ons werk kunt zien. Hierdoor kunt u het proces van dichtbij meemaken en ziet u uw nieuwe website vorm krijgen!

 

CMS

Websites worden door ons altijd gemaakt in een CMS (Content Management Systeem). Hierdoor houdt u altijd zelf de regie over alle inhoud (teksten, afbeeldingen etc.) op uw website.

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.